Spring til indhold

Dansk succes på Mobile World Congress i Barcelona

01.03.2017  17:34
Det har været et par travle første dage på den danske fællesstand på Mobile World Congress, der løber af stablen i Barcelona i denne uge. Mødeaktiviteten på den danske stand har været konstant, og de 13 virksomheder har fået mange interessante kontakter, mens flere firmaer har fået aftaler i hus.En af de virksomheder, der allerede har underskrifter med hjem, er softwarefirmaet 2operate fra Aalborg. Forskningsdirektør Lars Moltsen fortæller, at man blandt andet har fået underskrevet en aftale med TELE Greenland, og at man har lavet aftaler med forhandlere i flere dele af verden. Derudover har man også fået mange konkrete muligheder at følge op på efter messen i Barcelona.

Hundredvis af nye kontakter
Hos Odense-firmaet Dantracker, der producerer en efterspurgt GPS tracker, har man også fået flere testordrer i hus. Direktør Torkil Ley Poulsen viser en tyk bunke visitkort frem og fortæller, at han og hans tre ansatte allerede på de første to dage har fået over 300 nye kontakter til mulige forhandlere og distributører. Dermed tegner det til, at Dantracker overgår resultatet fra sidste år, hvor firmaet også deltog i den danske fællesstand, og hvor man kom hjem med over 400 nye kontakter samt en aftale med det amerikanske militær.

Eksportrådgiver Monica Prats fra Danmarks Handelskontor i Barcelona kan nikke genkendende til billedet, som de to virksomheder tegner
”Vi har mærket en klar stigning i interessen for de danske løsninger i år. Det er fantastisk at se, hvordan virksomheder fra hele verden kommer for at besøge de danske virksomheder og i mange tilfælde går herfra igen med aftaler i lommen,” siger hun.Dansk besøg til konferencen
Ambassadør i Spanien John Nielsen besøgte standen i forbindelse med åbningen af messen mandag og var derudover vært ved en reception samme aften for de deltagende virksomheder og deres kontakter, hvor flere end 150 personer deltog. Fællesstanden fik tirsdag besøg af en delegation fra Folketinget bestående af Karin Gaardsted (S), Torsten Schack Pedersen (V) og Jan Rytkjær Callesen (DF). Med delegationen var også Peder Søgaard fra Dansk Industri og Jakob Juul fra Energistyrelsen.

Læs her for mere information om de deltagende virksomheder på den danske fællesstand på MWC17.

Hvis du vil vide mere
Eksportrådgiver Monica Prats
Tlf.: +34 620 975 782.
E-mail: monpra@um.dk Seneste nyt

    Se alle