Spring til indhold

Miljø og energi

Der findes et stort antal messer og konferencer inden for Miljø og Energi i Spanien. The Trade Council i Spanien fremhæver de nedenstående energi- og miljømesser i Spanien.

WIND POWER EXPO i Zaragoza (Energi)

Wind Power Expo er anerkendt som den vigtigste messe i Spanien med fokus på vindenergi og har desuden også opnået international anerkendelse. Messen afholdes hvert 2. år, sidste gang i september 2011, og næste gang i 2013.

For mere information om Wind Power Expo, tryk her 

EXPORECICLA i Zaragoza (Miljø)

ExpoRecicla er en miljø- og energimesse med fokus på genanvendelse og genbrug af industriaffald. Messen blev afholdt for første gang i 2008 med stor succes og afholdes hvert år, sidst i september 2011, og næste gang i 2012.

For mere information om ExpoRecicla, tryk her

EXPOBIOMASA i Valladolid (Energi og biomasse)

Expobiomasa er en international bioenergimesse med fokus på biomasse og biogas. Udstillerne dækker hele værdikæden og strækker sig fra private husstande til MW-størrelsen. Messen afholdes hvert år og i 2006, 2008 og 2010 deltog Danmark med en fællestand. Efter stor succes i 2010, arrangerede The Trade Council endnu en fællesstand i oktober 2011.

For mere information om Expobiomasa, tryk her
For at se en liste over de deltagende virksomheder i fællesfremstødet i 2010, tryk her

EGÉTICA-EXPOENERGÉTICA i Valencia (Energi og Miljø)

Egética-Expoenergética er Valencia-regionens energimesse. Den har et markant lokalt fokus. Messen afholdes hvert år. I forbindelse med messen afholdes også ECOFIRA og EFIAGUA, som har fokus på vand og miljø.

For mere information om Egética-Expoenergética, tryk her

SMAGUA i Zaragoza (Miljø)

Smagua er en vand- og miljømesse med et bredt fokus indenfor denne sektor. Messen afholdes hvert 2. år, sidst var i marts 2017 og næste gang bliver d. 5.-7. februar 2019.

For mere information om Smagua, tryk her

GENERA i Madrid (Energi generelt)

Genera messen er den største energimesse i Spanien og repræsenterer derfor et bredt udvalg af sektorer. Messen afholdes hvert år og næste gang er d. 26 februar 2019.

For mere information om Genera, tryk her

TECMA i Madrid (Miljø)

Tecma er en international messe indenfor byplanlægning og miljøindustrien. Sidste gang var i juni 2008 og næste gang bliver d. 12.-15. juni 2012.

For mere information om Tecma, tryk her

CARBON EXPO i Barcelona (Energi)

Carbon Expo er en af verdens førende messer inden for CO2 markedet, samt de nyeste udviklede teknologier indenfor nedskæring af CO2-udledning. Messen afholdes hvert andet år, sidste gang var i juni 2011.

For mere information om Carbon Expo, tryk her

CLIMATIZACIÓN i Madrid (Energi: Solar, biomasse og fjernvarme)

Climatización er en af de ledende internationale messer indenfor air-conditioning, varme, ventilation og køling. Messen har stor fokus på energieffektivitet inden for denne sektor. Messen afholdes hvert 2. år, sidst i februar 2019. Messen afholdes næste gang d. 26. februar - 1. marts 2019.

For mere information om Climatización, tryk her

Ønsker du mere information om miljø- og energisektoren i Spanien, er du velkommen til at kontakte The Trade Council, tryk her

The Trade Council på ambassaden kan kontaktes dagligt kl. 9:00-16:00 på telefon (+34) 91 431 8445. 

Møder kun efter forudgående aftale.