Spring til indhold

Job i Spanien

Nedenfor finder du en række nyttige links til jobsøgningsmuligheder. Ambassaden kan ikke påtage sig at formidle jobansøgninger eller kontakter, men du er velkommen til at annoncere dig selv på vores "Opslagstavle" her på hjemmesiden (link hertil i menubjælken til venstre).

For at søge arbejde i Spanien, kan du starte med at rette henvendelse til den offentlige arbejdsformidling i Danmark.

Alle arbejdsformidlingskontorerne er tilsluttet et netværk, der kaldes EURES (European Employment Services). De har en afdeling, som er specialiseret i at formidle arbejde i andre lande. Adresser og telefonnumre til euro-vejlederne i det amt, hvor du bor, fremgår af sidens link herunder.

For yderligere information henvises til EU-Kommissionens hjemmeside, hvor du også vil kunne finde adresser på de offentlige arbejdsformidlingskontorer i Spanien – Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).


Derudover opslåes mange stillinger i den spanske presse, såsom dagbladet SEGUNDA MANO (spansk udgave af Den Blå Avis), der råder over et stort antal jobannoncer (tilbydes på flere sprog).

Yderligere findes der jobannoncer i de landsdækkende aviser EL PAIS, EL MUNDO, ABC, LA VANGUARDIA og EL PERIODICO, og på jobportalerne Matchwork og Bolsa de trabajo (spansk).