Spring til indhold

Få nyheder fra Trade Council i Spanien og det sydvestlige Europa på LinkedIn

Trade Council i det sydvestlige Europa består af 20 lokalt baserede eksperter - ambassadører og sektorspecialiserede eksportrådgivere - placeret på ambassaderne i Paris, Rom, Lissabon og Madrid samt handelskontoret i Barcelona, som er klar til at assistere din virksomhed i regionen.

Som en integreret del af den danske udenrigstjeneste har vi den viden, det netværk og den lokale forankring, det kræver for at hjælpe dig med at navigere på disse regulerede markeder. Det er vores målsætning at levere resultatorienteret bistand af høj værdi til danske eksportvirksomheder, der ønsker at iværksætte eller udvikle deres aktiviteter på markederne i det sydvestlige Europa.

På vores LinkedIn-side vil du kunne se eksempler på, hvordan vi konkret bistår dansk erhvervsliv i regionen. Du kan læse om projekter og tilbud, som du kan tilmelde dig, ligesom vi løbende vil informere om aktiviteter, der kan fungere som inspiration for din virksomhed. Du kan også kontakte os direkte, hvis du ønsker supplerende informationer eller ønsker at tilmelde dig et arrangement.

LinkedIn-siden er åben og tænkt som et samlingspunkt for personer i dansk erhvervsliv med fokus på et eller flere af de Sydvesteuropæiske markeder.

Du kan følge siden her.