Spring til indhold

Miljø og energi

Der findes et stort antal messer og konferencer inden for Miljø og Energi i Spanien. The Trade Council i Spanien fremhæver de nedenstående energi- og miljømesser i Spanien.

EXPOBIOMASA i Valladolid (Energi og biomasse)

Expobiomasa er en international bioenergimesse med fokus på biomasse og biogas. Udstillerne dækker hele værdikæden og strækker sig fra private husstande til MW-størrelsen. Messen afholdes hvert år og næste gang bliver 24.-26. september 2019.
For mere information om Expobiomasa, tryk her

SMAGUA i Zaragoza (Miljø)

Smagua er en vand- og miljømesse med et bredt fokus indenfor denne sektor. Messen afholdes hvert 2. år, sidst var i februar 2019 og næste gang bliver sandsynligvis i februar 2021.
For mere information om Smagua, tryk her

GENERA i Madrid (Energi generelt)

Genera messen er den største energimesse i Spanien og repræsenterer derfor et bredt udvalg af sektorer. Messen afholdes hvert år og næste gang er 10.-12. juni 2020.
For mere information om Genera, tryk her

TECMA i Madrid (Miljø)

Tecma er en international messe indenfor byplanlægning og miljøindustrien. Sidste gang var i juni 2018 og næste gang bliver d. 13.-15. juni 2019.
For mere information om Tecma, tryk her

CLIMATIZACIÓN i Madrid (Energi: Solar, biomasse og fjernvarme)

Climatización er en af de ledende internationale messer indenfor air-conditioning, varme, ventilation og køling. Messen har stor fokus på energieffektivitet inden for denne sektor. Messen afholdes hvert 2. år, sidst i februar 2019. Messen afholdes næste gang i 2021.
For mere information om Climatización, tryk her

Ønsker du mere information om miljø- og energisektoren i Spanien, er du velkommen til at kontakte The Trade Council, tryk her

The Trade Council på ambassaden kan kontaktes dagligt kl. 9:00-16:00 på telefon (+34) 91 431 8445. 

Møder kun efter forudgående aftale.