Gå til indhold

Podcast om Digitalt Diplomati

I denne engelsksprogede podcast om diplomati i en digital tidsalder kigger vi nærmere på den rolle, teknologi og digitalisering spiller i de forandringer, vore samfund gennemgår i disse år, og hvordan de har indflydelse på internationale relationer og diplomati. I hver episode interviewer vi en person, der kan være med til at sætte de hastige samfundsforandringer i perspektiv og relatere dem til udviklingen inden for diplomatiet.

""

 

Du kan abonnere på podcasten på iTunes og Soundcloud ved at søge på The #Digital Diplomacy Podcast.

Hvis du kan lide podcasten, må du meget gerne dele den med andre, der også kunne være interesserede, og vi vil være taknemmelige, hvis du vil skrive os en anmeldelse på iTunes eller give os et like på Soundcloud.

 

The #DigitalDiplomacy Podcast (1): Casper Klynge 

""

Du kan finde episoden på iTunes eller høre den her.

I denne, den første episode af podcasten, interviewer vi Casper Klynge, Danmarks fhv. tech-ambassadør, der har fået et globalt mandat og har kontorer i tre tidszoner, i Silicon Valley, i København og i Beijing. Casper Klynge fortæller os, hvorfor Danmark har besluttet at udnævne en tech-ambassadør, og hvordan han ser diplomatiet udvikle sig de kommende år. Han taler også om, hvad diplomatiet kan lære af tech-sektoren, og hvad tech-sektoren til gengæld kan lære af diplomatiet.

*

The#DigitaDiplomacy Podcast produceres af Danmarks Ambassade i Madrid.