Spring til indhold

Kom på besøg på ambassaden

Hvad er Spanien egentlig for et land? Hvor er det på vej hen? Og hvordan arbejder ambassaden i Madrid for de danske interesser i Spanien? Hvis I er interesserede i at få svar på disse eller lignende spørgsmål, er Danmarks ambassade i Madrid et oplagt sted at starte jeres tur til Spanien

''

Madrid er en populær destination for danske gymnasieklasser og virksomheder, der skal på studietur, og vi oplever ofte, at der er stor efterspørgsel efter et besøg på ambassaden. Det vil vi naturligvis gerne være behjælpelige med. Ambassaden tilbyder derfor to slags foredrag:

Skræddersyet fagligt foredrag

Dette faglige oplæg på ca. 1½ time tager udgangspunkt i en bred gennemgang af Spaniens nyere historie og politiske, økonomiske og sociale situation, med særlig fokus på de elementer, I er mest interesserede i.

Foredraget holdes af medarbejder på ambassaden, der arbejder med disse emner til hverdag. Foredraget holdes i ambassadens mødelokale, hvor der serveres kaffe og vand. Efter aftale kan det også holdes i et lokale lejet af gruppen andetsteds i byen.

I henhold til Udenrigsministeriets betalingsordning er prisen for dette foredrag 3.980 kr. Gymnasieklasser kan uden ekstra omkostninger kombinere oplægget med det gratis foredrag om ambassadens arbejde.

Gratis foredrag

Der er her tale om et foredrag, der giver en generel introduktion til, hvad det vil sige at være dansk ambassade i det aktuelle Spanien, hvilke arbejdsopgaver vi har, og hvordan vi arbejder for at fremme Danmarks interesser i landet.

Dette foredrag er forbeholdt gymnasieklasser. Det varer ca. 45 minutter og holdes af ambassadens praktikanter.

 

Et oplæg eller et foredrag kan bestilles ved at kontakte ambassaden på e-mail: madamb@um.dk