Gå til indhold

digitalisering

tech/digitalisering

Spanien vil sætte markant skub i digitaliseringen de kommende år. Spanien vil blive den næststørste modtager af EU's genopretningsfond (med 72,2 mia. euro plus muligheden for at låne op til 67,3 mia. euro), og har planer om at afsætte ca. 30 % af pengene til områder inden for digitalisering, hvor Danmark og danske virksomheder er førende, f.eks. Govtech, Fintech og Edtech.

Spanien har store områder med begrænset digital infrastruktur, og det har skabt en digital kløft mellem land og by. Spaniens ønske om at intensivere digitaliseringen åbner for muligheder for danske leverandører af tech-løsninger. Danmark er et af verdens mest digitale lande og har ifølge FN's indeks den mest digitaliserede offentlige forvaltning i verden. Danske tech-løsninger i Spanien er meget efterspurgte, og eksport af danske løsninger inden for tech-sektoren er derfor et stærkt brand internationalt, og det kan din virksomhed udnytte til at øge sine internationale aktiviteter.

Trade Council Spain's tech-specialister har ekspertise inden for en lang række områder inden for tech- og digitaliseringsbranchen. De er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at identificere relevante markeder og interessenter i Spanien. 

kontakt

Inés Maria De Saralegui Perez

Handelsrådgiver

(+34) 914 321 155
[email protected]