Gå til indhold

Billetter til FC Barcelonas hjemmekampe

Den officielle måde at købe billetter til FC Barcelonas hjemmekampe er gennem klubbens hjemmeside: FC Barcelonas hjemmeside.
Klik på "BUY TICKETS" under ”NEXT GAME” på forsiden, hvorefter man skal igennem nogle få trin for at gennemføre købet. Man kan også klikke på fanen ”Tickets” for derefter at vælge, hvilken kamp man ønsker at købe billetter til.

Hvis kampen ikke er udsolgt, kan man tillige købe billetter på Stadion, Camp Nou, på selve kampdagen.

Billetter koster fra 19 euro (I særlige tilfælde kan billetter fås helt ned til 9 euro) til over 100 euro, alt afhængig hvem modstanderen er, og hvilken kategori billetterne er i. Kategori D er de billigste kampe og A++ de dyreste. Det er generelt muligt at få billetter til alle kampe bortset fra til de helt store kampe, som mod Real Madrid eller lokalopgøret mod Espanyol.

Normalt frigives billetterne til ikke-medlemmer af klubben ca. 10 dage inden kampen.
Man kan bestille og betale billetterne med internationalt kreditkort, alle VISA og MASTERCARD udstedt i EU-lande, og som har et 16-cifret kortnummer godtages af systemet. Dog har der været enkelte tilfælde, hvor der har været vanskeligheder med internationale kreditkort. I dette tilfælde har ambassaden desværre ingen mulighed for at bistå med erhvervelsen af billetter.

Man kan maksimalt købe 6 billetter pr. kreditkort. Man kan ikke forvente, at hvis man bruger to kreditkort, at disse to sæt billetter er ved siden af hinanden.

Billetter kan afhentes på FC Barcelonas billetkontor på stadion ved at medbringe det debit/kreditkort, der er blevet brugt til at købe billetterne. Man kan også selv printe billetterne ud.

Billetter kan også købes på www.ticketmaster.es, som er et sikkert og pålideligt købsstedt (minder om de danske Billetnet/Billetlugen) og sælger billetterne til samme pris som FC Barcelonas officielle hjemmeside. Ved køb på Ticketmasters hjemmeside kan billetterne afhentes i en Carrefour eller FNAC butik beliggende i Spanien.

Mange billetter, der tilbydes over Internettet, sælges af uofficielle billetbureauer, som normalt tager en høj overpris. Ambassaden har ikke kendskab til disse billetbureauers troværdighed el. lign.

For yderligere oplysninger, se venligst FC Barcelonas hjemmeside: FC Barcelonas hjemmeside.