Gå til indhold

Billetter til FC Barcelonas hjemmekampe

Den officielle måde at købe billetter til FC Barcelonas hjemmekampe er gennem klubbens hjemmeside: FC Barcelonas hjemmeside.

Klik på "TICKETS" under ”Men’s football” på forsiden, under den kamp du gerne vil se. Herefter skal man igennem nogle få trin for at gennemføre købet.

Hvis kampen ikke er udsolgt, kan man tillige købe billetter på Stadion Camp Nou på kampdagen.

Billetter koster fra ca. 49 euro til langt over 100 euro. Det er generelt muligt at få billetter til alle kampe, bortset fra til de helt store kampe, som mod Real Madrid eller lokalopgøret mod Espanyol.

Normalt frigives billetterne til ikke-medlemmer af klubben ca. 10 dage inden kampen.

Man kan bestille og betale billetterne med internationalt kreditkort, alle VISA og MasterCard udstedt i EU-lande, og som har et 16-cifret kortnummer godtages af systemet. I tilfælde af vanskeligheder med kreditkort, har ambassaden desværre ingen mulighed for at bistå med køb af billetter.

Man kan maksimalt købe 6 billetter pr. kreditkort.

Billetter kan afhentes på FC Barcelonas billetkontor på stadion ved at medbringe det debit/kreditkort, der er blevet brugt til at købe billetterne. Man kan også selv printe billetterne ud.

Mange billetter der tilbydes over internettet, sælges af uofficielle billetbureauer, som normalt tager en høj overpris. Ambassaden har ikke kendskab til disse billetbureauers troværdighed el. lign.

For yderligere oplysninger, se venligst FC Barcelonas hjemmeside: FC Barcelonas hjemmeside.